Meny
EVENTS / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Ellos Beauty

ellosbeauty2ellosbeautyellosbeauty3 ellosbeauty4ellospresskontakterna hotellmissclara I onsdags bjöd Ellos tillsammans med Presskontakterna in till en presentation av deras nya makeup och hudvårdsserie på Hotell Miss Clara här i Stockholm. Kvällen började med mingel där det var väldigt blandat folk, både journalister och bloggare. Därefter fortsatte det med en presentation av Ellos och de nya produkterna. Jag hade faktiskt ingen aning om att Ellos är så pass stora som dom faktiskt är – och att dom har så mycket skönhetsprodukter. Jag ska vara ärlig och säga att jag tror aldrig jag har beställt något från Ellos, men kommer definitivt kika efter skönhetsprodukter där i fortsättningen :-)

Ellos Beauty släpper nu Makeup By Ellos och i kollektionen ingår det mascara, dipliner, ögonpennor, läppglans, ögonskuggspaletter samt nagellack. Priserna är väldigt låga (ca39-99kr) men ändå ska kvalitén vara på topp. Jag har fått med mig ett par produkter hem som jag självklart kommer visa er mer av, efter att jag hårdtestat dom ;-)

Sedan släpper dom även tre hudvårdsserier – Sense of Karma (lite lyxigare), Northern Beauty (vardag) samt Ellos Body Care (passar hela familjen). I serierna så hittar man produkter som handtvål, shower gel, body lotion, body mist, body scrub, kroppsolja och doftljus.

Brukar du handla på Ellos och är du nyfiken på deras nya produkter?

 

No Comments

    Leave a Reply