Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Max Factor goes Star Wars

IMG_0858 IMG_0865 IMG_0871 IMG_0874 IMG_0877 IMG_0889

 

Inför premiären av den nya Star Wars-filmen “Star Wars Episode VII: The Force Awakens” har Max Factor och Star Wars inlett ett unikt och globalt samarbete. Det kommer sex spektakulära makeuplooker och en makeupkollektion i begränsad upplaga. Jag har fått hem ett par av produkterna, som ni kan se. Det som skriker efter mig mest är det röda läppstiftet som har en otroligt fin rödfärg! :-) Guldfärg på läpparna är inget för mig, men det är himla fint att titta på ändå.

Det känns som jag är den enda som inte har sett dessa filmer! Jag måste ta mig i kragen och köra ett maraton så jag är redo inför premiären den 16 december. Jag och min kille är ju ganska så stora bio-nördar egentligen.. jaa, vi har guldkort fullproppade med poäng! haha :-) Jag älskar att få försvinna iväg från verkligheten för en stund och mysa ner mig i biostolen.

Ska du se filmen och är du sugen på att se resten av makeup-kollektionen? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply