Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER

Kat Von D Shade + Light Contour Palette

IMG_0423IMG_0429IMG_0427När jag var på Kat Von D eventet i Köpenhamn så fick jag med mig Shade + Light Contour Paletten hem. Denna palett är den första produkten som kommer släppas på skandinaviska Sephora nu i november och sedan kommer resten i februari 2016. Under eventet så fick vi se Kat’s huvudmakeupartist lägga contouring på en modell. Som makeupartist så har jag contourat (säger man så?) mitt ansikte i många år, men det är alltid kul att se hur andra gör! :-)

Paletten är väldigt pigmenterad och har bra toner tycker jag. Till paletten så rekommenderas det att man använder tillhörande syntetborste som är dubbelsidig. Jag gillar idén med att man lägger highlight med ena sidan och contour med andra sidan men annars så gillar jag inte denna typ av borstar då jag inte kan/vill trycka ner ena sidan i penselställ eller midjebältet.

Är du sugen på att testa Kat Von D’s produkter?

IMG_0446

 

No Comments

    Leave a Reply