Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Zoeva the Taupe palette

IMG_1121 IMG_1122 IMG_1125IMG_1131 IMG_1133 IMG_1136Yey, Zoeva har släppt en ny palett! Denna palett heter Taupe och har gråbruna (kanske inte så oväntat) och beiga skuggor samt en rödbrun. Några är matta och andra skimriga men alla har väldigt bra pigment. En väldigt fin vardagspalett som passar dom flesta. Jag älskar att Zoeva alltid har snygga designer på paletterna och jag har nog dom flesta i min ägo. Denna palett har inte den finaste designen enligt mig, men vad gör det, det är ju innehållet som räknas ;-) Jag ska visa er en sminkning med denna!

Har du testat Zoevas paletter? ♥

 

1 Comment

  • beatrice
    30 October, 2015 at 16:09

    ååh det här är preciiis vad jag har letat efter i månader. VAR får jag tag på denna i sverige?? Får jag köpa den av dig? :D

    Reply

Leave a Reply