Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Hello from the outside

IMG_1153 copyIMG_1155 copyIMG_1161 copyIMG_1181 copy

Har ni hört Adeles nya låt “Hello” ? Så himla fin! :-)

I dagens look har jag använt den nya paletten från Zoeva som jag visade er i veckan. För vissa kanske det här är jättesminkat och något man skulle ha på fest men för mig är det en “vardagslook” dvs. jag kan lätt gå på jobbet så här utan att känna mig översminkad. Nu menar jag inte att jag går så här sminkad varje dag för det orkar jag sällan, haha. Vanligtvis går jag med endast mascara på ögonen och skippar skuggor helt, men ibland blir jag lite sugen att göra något speciellt i vardagen och då kan det bli så här. På läpparna har jag IsaDora Twist Up Matt Lips i färgen Majestic Mauve.

Sminkar du dig mycket till vardags? :-)

 

529 Comments

Leave a Reply