Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Dagens sminkning: Mimesis

nemesis5nemesis2memesis1nemesis6

Morning! Måndag morgon, jag säger det igen.. veckorna går så snabbt?! Vi är redan inne i november vilket betyder att det är dags att börja fundera på julklappar nu. Jag försöker alltid vara ute i god tid för jag hatar att stressa de sista dagarna innan julafton. Då vill jag helst bara kunna njuta :-)

Jag var och hämtade ut lite nya ögonskuggor i helgen. Det italienska märket Nabla hade skickat mig ett härligt paket med olika produkter. Jag ska självklart visa er mer men först kommer dagens look som jag valt att kalla Mimesis, som också är namnet på en av skuggorna. Gillar ni den? Det kommer en tutorial, så håll utkik! :-)

/ Got some new eyeshadows from the italian brand Nabla cosmetics. I will show you a tutorial for this look later! :-)

Produkter:

.Färg, concealer

NYX, HD foundation

.Färg, Powder foundation

NYX, tame & frame brow pomade

NARS, blush orgasm

Becca, moonstone

Eyes:

NYX, HD eyeshadow base

Nabla, shadows Petra, Rust, Mimesis & Narciso

Depend, eyelashes

Benefit, Roller Lash Mascara (my new favorite!)

Lips:

Nabla, Diva Crime Ombre Rose

No Comments

    Leave a Reply