Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Kanske världens bästa eyeliner!

IMG_0893 IMG_0895 IMG_0898

 

Jag har testat Kat Von D’s liquid eyeliner Tattoo Liner. Jag hade hört jättemycket bra om den och bland annat Linda sa att det är den bästa eyelinern hon provat, så mina förväntningar var väldigt höga! Levde den upp till dom då? Absolut, jag kan bara säga WOW, vilken eyeliner!

Penseln innehåller en massa små strån i olika längder och som tillsammans bildar en superspets. Som ni ser på närbilden så har det fastnat små partiklar från ögonskuggan på min pensel. Kat Von D’s makeupartist var noga med att förklara detta. Använder man eyelinern ovanpå ögonskugga så kan det hända att penseln känns torr. Den är INTE slut utan man behöver bara skölja penseln under rinnande vatten en liten stund och sedan är den som ny.

Färgen är kolsvart och glansig (jag hade önskat en matt version också). Penseln följer med och böjer sig fint längs med ögat vilket är en av anledningarna till varför jag älskar den. Jag är van att jobba med pensel och cake eyeliner och denna är nästan likvärdig med det. Det går att göra supertunna och fina linjer.

Tummen upp och 5/5 poäng från mig till denna eyeliner! Jag ser fram emot att testa fler produkter från Kat Von D.

 

No Comments

    Leave a Reply