Meny
ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Veganska ögonskuggor från NABLA!

IMG_1369IMG_1392IMG_1376nabla_shadows_swatchnabla_eyeshadows

Vi tar en närmare titt på skuggorna jag fick hem från NABLA i förra veckan! Det jag gillar med NABLA cosmetics, förutom att dom är fria från djurtester, är helt veganska och inte innehåller parabener, mineraloljor, silikoner eller phtalater.

..är att man kan välja om man vill köpa skuggorna en och en eller så kan man köpa dom i pans för att sätta i magnetpaletter. Paletterna finns i 2 olika storlekar, den mindre tar 6 skuggor medan den större som ni ser ovan tar 12st.

 

Jag har swatchat dom på bar hud nedan och pigmenten är grymma, som ni säkert ser! Skuggorna kostar ca 65kr styck och paletterna ligger på ca 100kr.

/ Let’s take a look at the eyeshadows that I received from NABLA last week. What I like about NABLA cosmetics, except that they are cruelty free, vegan and free from bad ingredients .. is that you can buy the eyeshadows one by one or as pans and create your own palette. I’ve swatched the shadows on bare skin below, as you can see the pay off is amazing!

IMG_1374

nabla_swatches nabla_swatches2

4 Comments

 • Isa
  5 November, 2015 at 13:46

  Bra tips! Fint att belysa sminkprodukter som gör oss snygga utan att djur farit illa:-)

  Reply
  • isastar
   5 November, 2015 at 15:03

   Ja, precis! :-)

   Reply
 • Victoria
  8 November, 2015 at 18:52

  Hej! Vet du om man kan köpa de individuella skuggorna och sätta i en annan tom palett? För jag har en z-palett hemma så undrar om dom funkar att sätta i där, man borde väl få små magneter att sätta på?:) tacksam för svar

  Reply
  • isastar
   8 November, 2015 at 19:01

   Hej! Ja men det ska du kunna :-) Det går att köpa endast pans. Dom fäster i paletten jag fick med och den är som Z-paletterna så det ska inte vara några problem tror jag. Annars kan man köpa “magentpapper” med klister på baksidan och sätta på baksidan av skuggan, det har jag gjort med andra! :-)

   Reply

Leave a Reply