Meny
NYA PRODUKTER / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

Let it snow!

IMG_9773 IMG_9780

 

Hej på er! Söndag och skitväder ute, brrr. Vi ska dock iväg på lägenhetsvisning idag så jag är peppad! :-) Jag och Thomas har nu fått beviljat lånelöfte och har börjat kika runt en del. Vi har en del anmärkningar på lägenheten vi ska se idag men eventuellt så kan man bygga om lite. Den är superfin men rummen ligger inte helt som vi vill ha dom.

Igår var vi på fotograf/mittkök-mässan ute i Älvsjö hela dagen, vilket var superkul! Jag är på jakt efter ett nytt objektiv till min kamera och hittade för ett tag sedan ett för ca 9000kr som jag ville ha. Nu har jag hittat ett som “bara” kostar 7000kr istället, så jag ville prova det på plats. Jag själv tror att objektivet kommer passa mig men så pratade jag med en kompis till Thomas som jobbar som fotograf och han rekommenderade mig något helt annat istället. Så nu är jag mer förvirrad än när jag åkte till mässan, haha!

En sak är säker och det är att jag ska ge mig själv ett objektiv i julklapp detta år.. det är jag värd! :-)

På tal om foto så lekte jag lite med en ljusslinga till bilderna ovan. Sephora släpper så mycket roliga julgrejer nu, som det här glittriga bad och dusch gelén. Den gör sig fin fint i badrummet nu under mörka november :-)

Ha en fortsatt fin söndag allihopa och grattis till alla pappor på farsdag! Jag har såklart den bästa pappan i världen, så grattis pappsen! ♥ ♥ ♥

 

128 Comments

Leave a Reply