Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Makeup By Ellos

Ellos satsar nu för fullt på skönhet och slår på stort med att släppa en helt egen sminkserie – Makeup by Ellos. Från att ha varit ett postorderföretag så är Ellos idag Nordens ledande e-handelsgrupp där även Jotex och Stayhard ingår. Ellos Group har ca 800 anställda och omsatte förra året 1,9 miljarder svenska kronor. Helt galet! Jag har faktiskt aldrig tänkt på att Ellos är så stora som dom är. Det är superkul att dom nu börjat satsa på skönhet och både tagit in flera välkända varumärken samt lanserar egna produkter!

Är ni sugna på att se mer? Skrolla ner ;-)

IMG_1648 IMG_1651Tjejerna bakom produkterna berättade på pressvisningen att dom är extra nöjda med nagellacken. Penseln är rätt så smal (jag föredrar lite tjockare) men konsistensen gillar jag. Dom är inte rinniga utan mer krämiga och lägger sig snyggt över nageln utan att bli ojämna. Det behövs cirka 2 lager för att uppnå flaskfärgen. Med tanke på priset som ligger på 39kr så är jag imponerad! Kommer i 15 olika färger och innehåller UV-filter för att skydda nageln från att bli gul.

IMG_1655Ögonskuggspalett med 4 färger som passar tillsammans. Designen på paletten är inget som tilltalar mig. Generellt så är designen på samtliga produkter ganska tråkig och, sorry to say, ful. Det känns som H&M’s förra design. Skuggorna har dock helt okej pigment och var faktiskt finare än vad jag först trodde. Finns i 5 olika färgkombinationer och kostar 99kr. Swatch nedan!

IMG_1659 IMG_1664Vattenresistent volym-mascara som innehåller bl.a. vitamin E, bambu och oliv-vax. Sitter helt ok utan att smula. Inte direkt min favorit när det kommer till borste då jag föredrar plastborste. Tråkig design på hylsan men värd sina 69kr.

IMG_1674Läppglansen är väl den produkt som har finast förpackning enligt mig. Märks det att jag faller för produkters utseenden? :-P Semi-transparent och innehåller mjukgörande argan-olja. Finns i 12 färger, 49kr styck.IMG_1679Vattenresistent matt eyeliner. Parabenfri och dermatologiskt testad. Finns endast i svart, 69kr.

Är du sugen på att testa Ellos smink? :-)

490 Comments

Leave a Reply