Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Min hudvårdsrutin!

IMG_1630

Äntligen kan jag säga att jag har en (grym) hudvårdsrutin! :-D Det här kommer låta som ett sponsrat inlägg men det är det inte! Saken är den, att jag har aldrig haft problem med min hud och därför har jag aldrig riktigt brytt mig. Sen så gjorde jag en hudanalys på ett event för ett tag sedan och hudterapeuten sa att jag borde börja tänka på min hy för att behålla den fin även när jag blir äldre.. hej 30-årskris! Såå kom jag i kontakt med Aida som jobbar med REN skincare. Hon visste exakt vad min hud behöver och visade mig ett par produkter som jag nu älskar!

REN clean skincare kommer från England men namnet REN är svenskt och betyder… ren. Simple as that! REN’s produkter innehåller inga konstiga ämnen utan endast sånt som är bra för huden. Jag är så jäkla nöjd med dessa produkter och kände att jag behövde dela med mig av det till er! :-)

Detta är min rutin som jag numera kör morgon och kväll!

1. Jag börjar med att använda Gentle Cleansing Milk som är en mild rengöring, framtagen särskilt för känslig hud. Man tar pyttelite produkt och masserar ut på torr hud. Sedan tar jag ljummet vatten och använder antingen bomullsrondeller eller bomullsduk för att ta bort allt.

2. Sedan tar jag Anti-Redness Serum och applicerar ett tunt lager innan dagkrämen. Serumet hjälper till att stärka huden och skyddar mot luftföroreningar och yttre påfrestningar.

3. REN’s produkter är otroligt dryga, så man behöver pyttelite av varje produkt, vilket också gäller hudkrämen. Jag tar lite på fingrarna och smörjer in hela ansiktet förutom området kring ögonen. Global Protection Day Cream hjälper till att lugna och stärka huden.

4. Sist så avslutar jag med Keep Young & Beautiful Firm And Lift Eye Cream (sjukt långt namn) som hjälper till att jämna ut hudtonen runt ögonen, reducerar linjer och kråksparkar.

Alltså, det känns så HIMLA bra efter man har gått igenom dom här stegen. Nu är det KUL att använda hudvård, vilket jag aldrig tyckt tidigare! :-)

 

REN finns hos Kronans Apotek, Lloyds Apotek och NK samt på vissa webbshoppar.

 

No Comments

    Leave a Reply