Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / ÖGON

Benefit Roller Lash Mascara

benefit-roller-lash

Jag tror att det var i en Glossybox som jag fick Benefits Roller Lash Mascara fast i en minivariant. Det är sällan jag fastnar för en mascara så pass mycket att jag köper den igen (eftersom jag gillar att prova olika hela tiden) men den här är verkligen ett undantag. Jag gillar den här mascaran så mycket att jag bara måste springa och köpa den!

Ni vet min andra favorit Viva La Diva Dreams? Den sitter så bra att den nästan är lite svår att tvätta bort, vilket resulterar i en hel del gnuggande. Roller Lash försvinner jättesnabbt med sminkrengöring (skönt!) men sitter ändå grymt bra hela dagen!

På torsdag har jag tänkt att besöka öppningen av nya Mall of Scandinavia så då tror jag att Sephora får sig ett besök! :-) Edit: Kommer ens Sephora finnas i Mall of Scandinavia? Nu blev jag osäker. Någon som vet? Hoppas!

rollerlash

6 Comments

 • Annette
  11 November, 2015 at 10:00

  Mascaran ser jättefin ut, dock så tror jag inte att Sephora finns i Mall Solna.

  Reply
  • isastar
   11 November, 2015 at 11:44

   Vet du, jag kom faktiskt att tänka på det igårkväll! Jag har ingen aning om dom ens kommer finnas där, jag tog det bara för givet! Men jag hoppas :-D

   Reply
 • Ulrica
  11 November, 2015 at 13:44

  Hej! Nej sephora kommer inte öppna i mall of scandinavia

  Reply
  • isastar
   11 November, 2015 at 15:29

   Åh, så trist! :-(

   Reply
 • Ebba
  11 November, 2015 at 20:48

  Jag fullkomligt ÄLSKAR denna mascaran. Youtubers har pratat om den konstant i två år så jag köpte den på Irland. Den finns att beställa på Lookfantastic.com för den som vill beställa till Sverige :)

  Reply
  • isastar
   11 November, 2015 at 21:58

   Åh, har den funnits så länge alltså? Det har jag helt missat! Tack för tipset :-D

   Reply

Leave a Reply