Meny
MINA MAKEUPLOOKER

#prayforparis

Godmorgon! Jag tror ingen av er har undgått det fruktansvärda som har hänt i Paris. Igår kväll satt jag och min kille och tittade på CNN direkt efter första attacken och följde sedan allt som hände under kvällen och långt in på natten. Ju fler personer som rapporterades döda ju mer knöt det sig i magen. HUR kan detta hända?! Vad är det för sjuka människor i denna värld som vill så ont.

Idag går alla tankar till Paris och Frankrike, alla offer, deras familjer och vänner. Då frankrikes färger nu syns runt om i världen på stora byggnader m.m så kände jag att jag ville göra min egen version. Var det någon av er som såg Globen upplyst i rött, vitt och blått inatt? Tillsammans är vi starka!

Ha en fortsatt fin lördag allihopa och ta hand om er ! ♥ ♥ ♥

prayforparis

No Comments

    Leave a Reply