Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

EOS Winter News

IMG_2015 IMG_2018 IMG_2023 IMG_2029 IMG_2031

Morning :-) Ikväll spelar Sverige mot Danmark igen! Är ni taggade? Jag hade verkligen inte varit intresserad om jag inte hade haft en så fotbollsintresserad pojkvän. Dessutom är han dansk så han har till och med åkt ner till Danmark idag och se matchen på plats ikväll tillsammans med en vän :-) Själv intar jag soffan hemma istället. Vad är era planer idag, ska ni se matchen? :-)

Nog om fotboll och mer om bilderna ovan! EOS släpper nu en julkollektion med ett 3-pack läppbalsam där man själv får dekorera förpackningen. I kittet så kommer det 2 ark med klistermärken som föreställer allt möjligt som diamanter, kedjor, bokstäver och hjärtan. Sedan är det bara låta fantasin flöda! Jag älskar pyssel men det här passar nog någon som är lite yngre om jag ska vara ärlig. Pilligt och kul är det i alla fall! :-)

Läppbalsamen kommer in dofterna Sweet Mint, Pomegranate Rasberry och en limited edition Vanilla Bean vilket är min favorit. Formulan är berikad med jojobaolja, sheasmör och vitamin E för att hålla läpparna mjuka och återfuktade.

Ett kit kostar 199kr och finns hos bl.a. Kicks, H&M och Kronans Droghandel.

 

No Comments

    Leave a Reply