Meny
LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Läppglans från .Färg

IMG_0523 IMG_0524 IMG_0528Latin Queen / Sthlm Sensual / Street Ballerina / Tough Angel / Amaryllis / Sweet Charly / Princess / Big Boss

Godmorgon! Jag har fått hem ett par läppglans från .Färg Collection. Jag ska vara ärlig och erkänna att jag egentligen inte gillar läppglans så jättemycket, och det har faktiskt kommit på senare tid. Under mina tonår så älskade jag Lancomes Juicy Tubes som är väldigt klistriga men idag är jag tvärtom och ogillar kladd på läpparna. Bäst är det när man knappt märker att man har något på!

Dom här glossen är inte så klistriga utan ganska sköna men känns väldigt tjocka i konsistensen. Dom har samma typ av “applikator/förpackning” som Juicy Tubes och det är inte direkt min favorit då jag tycker det är svårt att få ett jämnt och snyggt resultat. Jag gillar dock färgerna som känns väldigt lätta att bära. Min favorit är Latin Queen och Sthlm Sensual :-)

Gillar du läppglans? Du hittar dom för 99kr styck HÄR

 

No Comments

    Leave a Reply