Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Nya favoriter i sminkväskan!

IMG_2275Jag använder väldigt mycket olika skönhetsprodukter och som bloggare testar jag en hel del olika märken. Men! ibland så hittar jag små favoriter som får stanna kvar i sminkväskan lite längre. Jag känner att jag bara måste visa er dessa fyra produkter ovan som jag mer eller mindre använder varje dag just nu.

Ett puder från svenska Makiash som följde med från ett event och det är faktiskt den första och enda produkten jag har från det märket. Pudret är svalkande på huden, man blir silkeslen och porerna syns knappt! Jag ÄLSKAR detta puder!

Ögonbrynspenna från IsaDora. Jag har nog aldrig riktigt använt brynpenna till mina bryn utan alltid kört på skuggor eller brow pomade, men så testade jag denna.. och jag älskar den! Den är krämig utan att vara för mjuk, den sitter jättebra hela dagen och har en superbra färg (inte för röd ton). Blir strecken för hårda så kan man lätt sudda ut dom med den lilla borsten i andra änden.

Roller Lash Mascara från Benefit, har jag förvisso redan visat er, men den tåls att visas igen. I looove it!

Sen har vi faktiskt två foundations, som är rätt olika men jag gillar båda och kör dom typ varannan varje dag. Den första är från No7 och är vattenbaserad. Den täcker bra och sitter bra hela dagen utan att lägga sig i linjer. Sen har vi .Färg collection Mineral Liquid Powder Foundation som är en fetare foundation fast ändå inte. Det som är så magiskt med denna foundation är att den blir pudrig när man väl har applicerat den. Den täcker grymt bra (även ringar under ögonen) så jag behöver ingen concealer när jag kör denna, men samtidigt så blir den inte för tjock att den känns kakig. Jag behöver heller inget puder på för finishen blir helt matt. Det kan hända att jag lägger pudret från Makiash över porerna för att minska synligheten!

Har ni några speciella favoriter som ni fastnat för? :-)

 

511 Comments

Leave a Reply