Meny
LÄPPAR / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Julsminkning!

IMG_2650 copyIMG_2661 copyIMG_2668 copyIMG_2681 copyIMG_2656 copyIMG_2639 copyJag var inspirerad av julen för denna look, så det blev både inslag av rött och grönt. Jag tänkte att jag kanske kan göra lite olika looker här i bloggen som passar inför julen. Skulle ni tycka det var kul? :-)

Kat Von D’s eyeliner Tattoo Liner är förresten sjukt bra, den bästa jag har provat. Jag vet att jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen.. så bra är den! :-) Önskar att dom hade en helmatt också och inte bara en glansig. Det kanske kommer!

 

Face:

.Färg Liquid Powder Foundation

Makiash powder

Kat Von D Shade + Light contour palette

Becca Jaclyn Hill palette

Eyes:

Kat Von D Tattoo Liner

Makeup store eye dust india

Makeup store glitter galaxy

Ellos eyeliner black

H&M Beauty eyelashes

Lips:

L’Oréal Color riche Tanzania Rubis

 

 

No Comments

    Leave a Reply