Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Julklappstips!

2
Fy vilket ruskvädet det är ute idag, känns snarare som oktober än december! Blir nog att stanna inne hela dagen för min del. I och för sig skulle jag behöva ta mig en tur till Panduro och handla lite småsaker. Jag älskar att pyssla och använder gärna min kreativa sida till mycket mer än smink. Detta år ska jag göra egna julkort och skicka ut till hela familjen! Nu när jag tänker efter så kan jag inte minnas senast när jag skickade julkort, brukar ni göra det? Jag tänkte i alla fall att det kan vara en kul grej, det är så sällan man får rolig post nu när allt är elektroniskt :-)

Sen håller jag på med en pysslig julklapp som också tar massor av min tid! Tyvärr kan jag inte avslöja vad det är, ifall personen som ska få det läser min blogg ;-)

På tal om julklappar, minns ni den här hudkrämen från ACO jag skrev om för ett tag sedan. Den finns nu att köpa som en julask där det ingår en shower cream och en body lotion i samma doft. Dom luktar såååå gott! :-) julklappstips!

No Comments

    Leave a Reply