Meny
NAGLAR / NYA PRODUKTER

Yves Rocher julkalender: Lucka 1

IMG_1026 IMG_1033IMG_2869IMG_2864

Äntligen är den första december här och idag fick jag äntligen öppna “lucka” nummer 1 i min paketkalender från Yves Rocher! Det här är den första paketkalendern jag nånsin haft och i år är det faktiskt den enda. Normalt brukar jag ha flera kalendrar men  i år har jag faktiskt inte köpt någon. Jag tänkte dock kika idag om jag kan hitta Triss-kalendern, den är också kul! den borde väl finnas kvar i butik fastän det är den första december nu? :-)

Hur som, över till dagens paket där det gömde sig ett nagellack! :-) Färgen heter 107 Anthracite Perlé och ja, den har en mörkgrå bas och skiftar i oljiga färger som lila, grönt och blått som ni kan se.

Vill ni se varje lucka varje dag eller vill ni hellre att jag samlar typ en veckas luckor och visar i ett inlägg? :-)

2 Comments

 • Pauline
  1 December, 2015 at 14:22

  Roligare med ett inlägg varje dag.

  Reply
  • isastar
   1 December, 2015 at 16:07

   Ok! Då kör jag på det :-D

   Reply

Leave a Reply