Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Dagens sminkning

2dec22dec42dec32dec2dec5

Dagens sminkning är faktiskt inte dagens utan gårdagens och när jag tog bilderna så hade jag haft sminket på i ca 14 timmar. Jag började dagen tidigt med jobb hela dagen och sen på kvällen så var jag hos Makeupstudion (skolan där jag utbildade mig) för att fotograferas. Ska berätta mer om det snart! :-)

Ha en fortsatt fin 2 december allihopa ♥

 

Face:

.Färg Mineral Liquid Powder Foundation

Motives contour palette

Becca Jaclyn Hill palette

Makiash powder

NYX tame & frame brow pomade

Eyes:

IsaDora Wonderbar palett

Ardell Eyelashes

No7 Dramatic Lift mascara

Lips:

Anastasia Beverly Hills Lipgloss Vintage

 

 

4 Comments

 • Lotta
  2 December, 2015 at 20:00

  Jättefint! Superfräscht!
  Tänkte fråga om du vet någon bra vattenfast mascara? Köpte häromdagen Loreals million lashes, och blev grymt besviken. Fransarna krymper ihop på något konstigt sätt. Visserligen var det extrapris, men ändå.

  Reply
  • isastar
   2 December, 2015 at 22:07

   Tack! <3 Har du testat mascaran The One från Oriflame? Den finns i vattenfast variant (en lila hylsa) som jag tycker är bra! Den separerar jättefint och ger längd dock ger den inte så jättemycket volym.

   Reply
 • Lotta
  2 December, 2015 at 22:18

  Tack för snabbt svar! Har inte testat den men ska kolla upp!

  Reply
  • isastar
   3 December, 2015 at 10:52

   Gör det! :-)

   Reply

Leave a Reply