Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Julsminkning

7febb

Tiden går så fort, det är snart ett år sedan jag gjorde denna sminkning. Det är en av mina favoriter och jag tror faktiskt att jag kommer satsa på något i den här stilen för julafton detta år. Jag älskar det vitguldiga mot det bruna och så ett par klarröda läppar till det. Tror jag måste leta rätt på det här läppstiftet, det har en så fin röd färg :-)

 

Jag har använt / I’ve used:

.färg mineral liquid powder foundation

.färg trio color concealer

Makeupstore loose powder – milk

Anastasia Beverly Hills dip brow pomade – blonde & dark brown

NYX control freak eyebrow gel

Eyes:

NYX hd eyeshadow base

Lorac PRO palette – cream, mauve, sable, pewter, deep purple

.färg gloss powder shadow – swirl

Viva la diva crystal glitter liner – gold

Essence lash princess mascara

Ardell lashes

Lips:

NYX matte lipstick – Eden

658 Comments

Leave a Reply