Meny
HÅRVÅRD & STYLING

Frisörbesök!

isabellehår7decisabellehår

Okej, jag vet inte varför de första bilderna blev så suddiga, nånting hände med kameran!

Jag var i alla fall hos Kate på salong Ellui igår och färgade min utväxt och klippte topparna. Min plan var först att jag skulle göra fler slingor i längderna men vi bestämde oss för att vänta med det till i februari när man vill ha lite nytt inför våren. Kate la ett par ljusa slingor i luggen som får skapa lite liv runt ansiktet. Tanken är sedan att jag ska bli ljusare mot vår/sommar igen.

Det här är första gången jag trivs riktigt bra i brunt (bronde) hår och jag har fått så himla många komplimanger från alla möjliga människor att mitt hår är så fint just nu och det gör mig såklart jätteglad! :-) Jag är supernöjd!

Haha, ser ni förresten en grej på första bilden? Prislappen! Har inte bestämt mig för om jag ska behålla denna vita “kofta” eller ej och drog på mig den då jag ville ha något ljust mot håret så att ni skulle se ;-)

 

No Comments

    Leave a Reply