Meny
DOFT / NYA PRODUKTER

Yves Rocher julkalender: Lucka 9

IMG_3171

Dagens lucka innehöll en mini-parfym.. i en ganska tråkig flaska. Doften är ok men det är ingen spraykork utan en sån där som man vänder upp och ner för att få ut några droppar och det är inte direkt min favorit!

Idag kommer min kille hem från Kuba och det ska bli så mysigt att få krama om honom! Nu blir vi båda hemma ett tag fram till jul då vi skiljs åt igen då jag åker till min familj och han till sin i Danmark. Man får ta vara på den tid man har tillsammans! :-) Många undrar hur vi klarar av att vara ifrån varandra så mycket (han reser väldigt mycket i jobbet) men det har aldrig varit några problem. Vi pratar nästan varje dag på telefon eller Facebook ändå och sedan värdesätter vi tiden tillsammans mycket mer när vi äntligen ses :-)

Hoppas ni får en fortsatt fin onsdag allihopa ♥

 Så kul att så många är med i tävlingen om en Smashbox palett från Boots förresten! :-)

No Comments

    Leave a Reply