Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Haka på trenden: Glitter!

IMG_3341 IMG_3342Glitter, glitter, glitter! Överallt är det glitter just nu. Glittereyeliner, glitter i ögonbrynen, glitternagellack, glitterspray i håret.. you name it! För att inte nämna Idol där jurymedlemmen Alexander Bard hade glittrigt skägg. Så himla kul! :-D

Jag älskar glitter så jag klagar inte och extra kul tycker jag att det är med annorlunda produkter, så när jag fick hem denna produkt var jag bara tvungen att prova den med en gång. Glitter Lips från Beauty Boulevard är ett set med glitter, läppglanslim och en skumgummi-applikator/pensel.

Gör så här: Läpparna måste vara helt torra och fria från produkter. Sedan tar man läppglanset/limmet och applicerar över läpparna som ett vanligt läppglans. Det är vitt när man applicerar det och när det torkat lite så blir det genomskinligt. När det blivit helt genomskinligt så tar man skumgummi-applikatorn och lägger glittret över hela läpparna. Därefter så tar man den lilla borsten på andra sidan och borstar ren konturerna.

glitterlips

Så vad tyckte jag om denna produkt? Det är såklart en kul grej eftersom den är väldigt annorlunda men jag tyckte det var lite svårt att applicera glittret. Jag hade glitter på hela bordet när jag var klar och konturerna blev väl kanske inte så skarpa som bilden på förpackningen ;-)

Glitterläppar är kanske inte heller något man går ut med men en rolig grej att ha på t.ex. julfesten eller maskeraden! Håller det då? Om det gör! Jag höll knappt på att få bort det. Jag fick skrubba med makeuprengöring så det kommer absolut hålla när du äter och dricker. Innan var mina läppar rätt så torra och fnasiga men efter allt skrubbande så var dom lena som en babyrumpa, haha!

Glittrar som tusan i rätt ljus gör det i alla fall. Glitter är tyvärr lite svårt att fånga på bild.

Sugen på glitterläppar? du hittar dom hos www.glossofsweden.com för 189kr.

2 Comments

 • Tine
  12 December, 2015 at 01:11

  hvilket objektiv bruker du ? :)

  Reply
  • isastar
   12 December, 2015 at 10:00

   18-35mm :-)

   Reply

Leave a Reply