Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

Min Lucia-sminkning

isastarmakeupIMG_3406 copyisa

Glad Lucia på er! :-)

Jag var faktiskt lucia en gång i skolan, när jag gick i gymnasiet. Det var SÅ nervöst att ha alla levande ljus uppe på huvudet och jag var så rädd att mitt långa blonda hår skulle börja brinna. Mitt under en sång så började varmt stearin rinna ner i pannan men det var bara att bita ihop, haha!

Idag ska min vän Emelie, hennes sambo André och deras lilla Alfred komma hit. Alfred är 5 månader och jag har lovat att hjälpa dom ta lite julkort :-) Sist jag fotograferade han var han bara några dagar gammal och sååå liten! Denna gång kanske det är lättare.. eller svårare. Sen ska vi dricka glögg och fika lite :-)

Hoppas ni får en fortsatt fin dag ♥

I dagens sminkning har jag använt:

NYX, Jumbo eye pencil milk

Smashbox, Full Exposed Palette

Gloss of Sweden, Stardust Luxe

NYX, Wicked Lashes Jezebel

Benefit, Roller Lash Mascara

No Comments

    Leave a Reply