Meny
HÅRVÅRD & STYLING / NYA PRODUKTER

Yves Rocher julkalender: Lucka 14

IMG_3443

Sista hela jobbveckan innan jul är kommen! :-) I dagens paket så var det en hårvinäger?! haha! Aldrig hört talas om föut men jag antar att det ska appliceras i längderna. Känner att jag måste ta och läsa lite mer om denna. Den luktar typ svartvinbärssaft i alla fall! Tveksam på om jag vill ha den doften i mitt hår.

Har ni andra som har kalendern fått samma produkter som mig? :-)

1 Comment

  • Veronica
    14 December, 2015 at 17:07

    Jag gav bort en kalender till min mamma i julklapp och det är exakt de som du har fått som hon har fått i den. Googlar varje dag då jag är så nyfiken vad hon fått men ringer ju henne såklart ibland och pratar om grejerna och annat förstås.
    Kul med uppdateringarna, alltså om innehållet i kalendern och annat smink o sånt.

    Reply

Leave a Reply