Meny
NYA PRODUKTER

Yves Rocher julkalender: Lucka 16

IMG_3450

I dagens lucka fick jag en ögonskuggsprimer! Nu väntar jag bara på ögonskuggor ;-)

..och så tänkte jag presentera vinnaren av tävlingen jag hade med Boots International där man kunde vinna en Smashbox-palett. Det är så kul att ni är så många som har varit med och tävlat och jag har läst alla era kommentarer. Tro mig, det är SÅ svårt att bara välja en vinnare, helst av allt så skulle jag vilja skicka en palett till er alla!

Eftersom jag tyckte att det var så svårt att välja så tog jag hjälp av min kollega Jakob och vinnaren blev Kajsa W! Grattis!! Du kommer få ett mail från mig inom kort och såklart din palett :-)

Håll utkik så kanske det kommer fler tävlingar!

Ha en fortsatt fin kväll allihopa <3

No Comments

    Leave a Reply