Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Sjuk i vinter? Nej tack!

Jag får panik varje vinter när det står på löpsedlarna “Nu är vinterkräksjukan här!”. Någon som känner igen sig?

Jag har en stark fobi mot allt som har med kräks att göra och gör allt för att skydda mig. Och ja, jag vet att alcogel inte skyddar mot just Calicivirus (vinterkräksjukan) utan man måste tvätta händerna med tvål och vatten. Men alcogel skyddar mot influensa och det känns alltid lite bättre att kunna rengöra händerna då och då när man är på språng.

tbs_absintheI min väska så hittar man (året runt) denna lilla flaska från The Body Shop. Det är en alcogel som samtidigt gör händerna mjuka. Doften är fantastisk men jag vill varna för att smaken är förfärlig. Haha, jag menar inte att jag sitter och dricker den utan när man har spritat händerna och råkar sätta handen mot munnen, tar i något som man sen äter eller på något annat sätt får det nära munnen så smakar det SÅ äckligt. En liten flaska kostar endast 55kr och får enkelt plats i handväskan!

OBSS13001

Sen har jag även en ny favorit från Swiss Clinic, som är en alcogel fast i sprayform. Den doftar god citrus och är inte lika hemsk att råka få i munnen. Minus är att den inte är så dryg och kostar lite mer, 110kr men i övrigt gillar jag den skarpt! :-)

Och vi kan väl lova varandra att vi tvättar händerna noga denna vinter?! :-D

337 Comments

Leave a Reply