Meny
DOFT / ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

Oriflame Giordani Gold ♥

IMG_3258IMG_3263 IMG_3274

Jag fick hem ett fantastiskt fint julkit från Oriflame i förra veckan. Lådan innehöll produkter från deras lyxiga Giordani Gold –  ögonskuggspalett, bronzing pearls, läppenna, läppstift, nagellack, mascara och parfymen Essenza.

IMG_3289

De guldiga läppstift-hylsorna har jag sett förr och dom är så himla vackra! Dessvärre är rosa läppstift inget för mig, ni som har hängt med ett tag här i bloggen vet att jag föredrar mörkare toner på mig själv. Täckningen är rätt så skir till medium skulle jag säga. Det blir dessutom lite glansig på läpparna, egentligen superfint.. bara inte på mig! :-( Färgen heter Frosted Pink.IMG_3291Trots att många märken har denna typ av bronzer med flerfärgade pärlor så har jag faktiskt inte provat någon tidigare. Just nu är jag alldeles för blek men jag ser fram emot att kunna använda den till våren! :-)

IMG_3301

Parfymen är mums! Man känner verkligen doften av apelsinblomma. Kan man ha för många parfymer? nää, jag älskar att dofta olika varje dag, då känner man själv doften mycket bättre! :-) Flakongen (som det så fint heter när man pratar om parfymflaskor) har dessutom äkta bladguldsdetaljer på korken.

Giordani Gold Essenza, 50ml ord. 549kr just nu 399kr!

Toppnot: Kalabrisk bergamott Hjärtnot: Orange Blossom Luxury Essenza Basnot: Toskanskt trä

IMG_3303

Sen har vi mascaran, Incredible Length Mascara lovar att separera, ge längd och definition. Beskrivningen säger även att den innehåller ingredienser som vårdar fransarna.

Efter en snabb titt på ingredienslistan så vet jag inte vilka dom menar är vårdande, men jag kan se att den innehåller cyklopentasiloxane, dvs. cykliska silikoner som synts lite här och var i media efter att Apoteket valt att plocka bort produkter ur deras sortiment med denna ingrediens. Cyklopentasiloxane är ett godkänt ämne och man ska upp i höga halter för att det ska vara farligt enligt läkemedelsverket. Så ni behöver inte oroa er :-)

712 Comments

Leave a Reply