Meny
ISABELLE GILLAR / LÄPPAR / NYA PRODUKTER

Milani Color Statement Lipstick

milani__color_statement_lipstick2milani__color_statement_lipstick1

Jag köpte tre läppstift från Milani cosmetics för inte så länge sedan. Jag kände att jag ville ha någon rosa/nude färg samt något lite mörkare som passar till julen. Det slutade med att det blev färgerna Plumrose, Pretty Natural och Matte Confident.

Stiften glider lätt över läpparna då dom är väldigt krämiga. Färgerna är fina och heltäckande men Pretty Natural blir tyvärr lite för rosa på mig för att jag ska trivas i det men röda Matte Confident kommer jag nog använda på julafton! :-)

milani_plumrose_matte_confident_pretty_naturalmilani_plumrose__color_statement_lipstickmilani_pretty_natural_color_statement_lipstickmilani_matte_confident_color_statement_lipstick

Vad tycker ni? :-)

 

No Comments

    Leave a Reply