Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE TIPSAR

Skönhetstips: Fräscha upp håret utan torr-shampoo!

Jag är faktiskt en sån person som blir på dåligt humör när mitt hår är fett men ibland så finns det ingen tid till att tvätta det. Jag sover gärna lite längre på morgonen än att gå upp och tvätta det ;-) Så då brukar torr-shampoot vara min bästa vän, men när det är slut eller om man är ute på språng, vad kan man göra då för att fräscha upp sig lite snabbt?

Varning för fett hår! Jag höll faktiskt ut för att kunna ta dessa bilder till er ;-)

IMG_3970 IMG_3972

Ta ditt puder som du använder till sminket. Löspuder är att föredra men kompaktpuder kan också funka. Pudret tar bort det feta i håret på samma sätt som det mattar ner din glansiga hud. Ta lite puder på en borste och borsta in det i håret.

IMG_3973 IMG_3975 copy

Som nytvättat!

Visste du att vi makeupartister oftast tar till detta knep ifall vår modell dyker upp med flottigt hår? :-)

5 Comments

 • Tvilling
  11 January, 2016 at 22:53

  Flottigt hår som klibbar sig, ser inte bara ofräscht ut.
  Det luktar ju förfan apa… Fy…

  Reply
  • isastar
   12 January, 2016 at 09:41

   Jasså? Jag upplever aldrig att håret luktar illa, men jag har också en hel del stylingprodukter i som doftar gott :-)

   Reply
 • Olivia
  16 January, 2016 at 01:06

  Bra tips! Mitt hår ser flottigt ut efter endast en dag. Så torrschampo är min bästa vän ☺ När håret ser flottigt ut på mig så luktar det inte illa, det ser bara äckligt ut. Kan ej hitta rätt schampo. Vill ej tvätta mitt långa hår varje dag. Detta ska jag testa.

  Reply
 • Therese
  17 January, 2016 at 22:02

  Testa schampo och balsam utan silikoner, då blir det inte flottigt lika fort. Fungerar utmärkt på mig! :)

  Reply
  • isastar
   18 January, 2016 at 10:25

   Tack för tips! :-)

   Reply

Leave a Reply