Meny
ISABELLE TESTAR & SWATCHES / LÄPPAR / ÖGON

Julklapp från Nabla – Artika collection

nabla1 nabla2 nabla3 nabla4 nabla5IMG_4569nabla7nabla6

Igår öppnade jag även en julklapp från NABLA cosmetics. Det var klurigt att få till bra bilder på produkterna kan jag säga. Min systerson Enzo som är 2 år ville gärna vara med och sitta i knä och helst pilla på både kameran och produkterna samtidigt som jag skulle lyckas hitta ett bra ljus utan mina studiolampor som jag vanligtvis använder hemma i Stockholm. Vill ge en high-five till er som bloggar och dessutom är småbarnsföräldrar! :-P

NABLAS nya kollektion heter Artika och innehåller både lösa skuggor (pans) att sätta i palett, men även skuggor i förpackning. Dessutom kommer 4 nya krämiga läppstift (I love!) och fler krämögonskuggor.

Jag funderar på att prova skuggorna i paletten idag! :-)

No Comments

    Leave a Reply