Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Nyårssminket!

Årets glittrigaste dag närmar sig – nyårsafton – så jag tänkte att jag skulle tipsa er om ett par produkter som jag tycker passar just för denna dag. När julen är över är jag lite less på allt rött, grönt och guld och vill istället köra all in på silver och blått.

nyår_isadora2nyår_isadoraDen här fina paletten kommer från IsaDora och heter Grey Temptation. De gråblå skuggorna glittrar sååå fint! (något jag inte lyckades få med på bild) och den svarta är helt matt. En perfekt ögonskuggspalett för en partysotning!

nyår_makeupstudio2nyår_makeupstudioSen har vi den här underbara skuggan från Make-Up Studio som heter Bright Sky. Den glittrar också helt magiskt och ger ett livfullt skimmer till en nyårssotning. Spana in min tutorial för sotade ögon.

nyår_glitterFör mig är det ett måste med glitter på nyår. Jag gillar NYX liquid crystal liners i färgen Crystal Pewter som man antingen kan använda som eyeliner eller t.ex. lägga i undre fransraden. Sen gillar jag även Diamond Glitter Pot från Motives. Dock behöver man någon typ av lim/bas för att lösglitter ska fästa. Jag rekommenderar Mixing Liquid från Makeupstore.

nyår_isadora3Det här lacket kommer jag att bära på nyår! Polar Nights heter det och kommer från IsaDora. Basen är mörkblå (nästan svart) och sedan är det både små och lite större glitter i silver och blått. Mina naglar är så fula just nu så ni får googla om ni vill se hur det ser ut på ;-)

nyår_fransarFör att din sminkning ska kännas lite extra party så rekommenderar jag att använda lösfransar. Depend har släppt ett par nya fransar och dom här som heter Kayla tycker jag är jättefina! Dom är lite speciella utan att det blir “för mycket”.

Imorgon visar jag er en nyårssminkning med en tutorial ! Missa inte det :-)

3 Comments

 • Madde
  28 December, 2015 at 10:25

  Vart kan jag köpa Make up studios produkter?

  Reply
  • isastar
   28 December, 2015 at 14:38

   Jag vet inte om dom finns i nån fysisk butik, jag tror iofs att Grand Parfymeri har deras produkter. Grand Parfymeri finns dock bara i Gbg och Sthlm. Annars kan man beställa på http://www.make-upstudio.se :-)

   Reply
 • do people buy followers on instagram
  4 July, 2023 at 03:55

  Usually I do not read post on blogs, however I would like to say that this
  write-up very forced me to try and do it! Your writing taste has been surprised me.
  Thanks, quite nice post.

  Reply

Leave a Reply