Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / MINA MAKEUPLOOKER / ÖGON

30 december 2015

30dec1

30dec30dec2

Näst sista dagen av år 2015. Hur kommer ni minnas detta år? Jag läste ett inlägg på facebook där det stod: 2015, året utan sommar och vinter. Haha, så himla sant! Sommaren regnade bort och på midsommar hade vi 12 grader varmt. I december har det också bara varit regn och upp emot 12 grader varmt. Trist!

Idag har vi -2 grader här i Sundsvall och det är grått, grått, grått. Därför var det extra svårt att få några bra bilder idag. Jag har använt skuggorna från min nya NABLA palett som jag visade er i förra veckan. Läppstiftet kommer också från NABLA och ingår i samma kollektion. Nagellacket är IsaDoras polar nights och örhängena är från Deseos.

Kram på er

2 Comments

 • Sofia
  30 December, 2015 at 14:17

  Fina örhängen! Fint smink och fin tjej med. Och fina bilder med eller utan solljus :) Pöss

  Reply
  • isastar
   30 December, 2015 at 15:32

   Tack fina du! <3

   Reply

Leave a Reply