Meny
HÅRVÅRD & STYLING / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Den stora boken om flätor

2jan3 2jan22jan

Minns ni att jag önskade mig den stora boken om flätor i julklapp? Jag fick den, så nu kan jag öva! :-) Jag är värdelös på flätor, eller ja är okej när jag gör på andra men jag är jättedålig att göra på mig själv. Jag kan absolut inte se i en spegel samtidigt för då blir jag helt förvirrad över vad som är höger eller vänster. Min syster övade lite och gjorde en vattenfallsfläta på mig igår kväll. Det blev lite fel i början men sen fick hon till det! Fint va? Ja önskar jag kunde göra sån här på mig själv. Så himla fint på sommaren!

Boken är fin och visar lätta till mer avancerade flätor. Jag hade uppskattat om det var lite mer vardagsflätor, dom flesta i boken känns lite mer visning/catwalk. Sen tyckte både min syster och jag att det kunde ha varit med fler bilder för de olika stegen.

3 Comments

 • Lotta
  2 January, 2016 at 20:35

  Fint!
  Önskar jag också kunde få till det. På dottern då, mitt hår är inte så långt nu. Jag har faktiskt haft lättare att göra inbakad fläta på mig själv, men en utbakad på henne. Anledning att jag flätar underifrån. Men lite ny inspiration är alltid kul!

  Reply
  • isastar
   3 January, 2016 at 19:49

   Inbakad fläta på mig själv skulle jag aldrig lyckas med, haha! :-)

   Reply
 • www.reddit.com
  2 July, 2023 at 21:07

  What’s up, this weekend is fastidious designed for me, as this occasion i am reading this enormous informative post here at my home.

  Reply

Leave a Reply