Meny
FÖRE & EFTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Mitt Sminkbord

Här har det varit tyst idag, ledsen för det. Min morgon började med att packa och sedan har jag suttit i en bil från Sundsvall till Stockholm. Jag fick åka med min syster och hennes familj och bilen var fullproppad till bredden. Alla resväskor, leksaker, julklappar och dessutom en byrå som jag passade på att köpa på IKEA. Här i Stockholm är det så omständigt att åka till IKEA. Jag har länge spanat efter en byrå där jag kan få undan och organisera mitt smink och i helgen slog jag till på en ALEX :-)

Före..

IMG_5794Efter..IMG_5800

Jag är mycket nöjd! Vill ni ha en närmare titt på vad som är i lådorna? Jag tänkte visa det i ett kommande inlägg.

Nästa steg är också att skaffa en skönare stol ;-) Har ni några tips? vill gärna ha en svart.

 

9 Comments

 • Ulrica
  4 January, 2016 at 16:32

  Hej! Var har du köpt spegeln med ljusen? Tack för en bra blogg !!

  Reply
  • isastar
   4 January, 2016 at 19:55

   Tack själv! :-) den kommer från sminkspegel.se

   Reply
 • Nina
  5 January, 2016 at 06:42

  http://www.dpj.se/balanspallar-sadelstolar/1066-sadelstol-dalton-utan-ryggstod.html#/global_tyger-runner_40/sitthojd-49_62_cm, hej kolla in länken, varför inte en ergonomisk snygg sadelstol, finns i massor av fina färger och svart :). Fint det blev med din nya byrå förresten, gillar din blogg! Mvh Nina

  Reply
  • isastar
   5 January, 2016 at 08:55

   Tack för tips, ska kolla in den! :-D

   Reply
 • Sofia
  7 January, 2016 at 12:35

  Va fint! Ordning och reda :)

  Reply
  • isastar
   7 January, 2016 at 20:14

   Jajjemen! Snart ordning och reda även i lådorna haha :-)

   Reply
 • Новая шина
  17 February, 2016 at 11:54

  Mitt sminkbord ar nog den mobel jag ar mest fortjust i sa jag ar valdigt nojd att det fick plats aven i den har lagenheten. Har kopt en massa plexilador fran Muji for att kunna sortera sminket i ladorna battre ocksa.

  Reply
  • isastar
   18 February, 2016 at 15:48

   Åh, jag har också sett att Muji har massa bra lådor! :-) Dock är dom ganska dyra så ja hittade billigare varianter på Ebay.

   Reply
 • twicsy review
  24 June, 2023 at 12:46

  Thanks for the marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you’re
  a great author.I will ensure that I bookmark your blog and
  definitely will come back in the future. I want to encourage yourself to continue your great work,
  have a nice morning!

  Reply

Leave a Reply