Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR

Rouge-palett

IMG_5844 IMG_5847 IMG_5853 IMG_5855 IMG_5858

Nå, har ni några pengar kvar efter julen? Januari brukar ju vara årets “fattigaste” månad men har ni några slantar kvar så vill jag passa på och tipsa om denna rouge-palett från .Färg collection :-)

Paletten innehåller 6 stycken matta högpigmenterade rouger, 3 st i kallare rosa och 3 st varmare peach-färgade. Dom är otroligt pigmenterade så det gäller att börja med lite färg och bygga på allt efter som, annars är risken att man ser ut som en påsk-kärring :-D Jag gillar att paletten har en stor spegel i locket som alla .Färgs paletter har, det negativa är dock att man inte kan vinkla den som man vill utan den faller ihop om man ställer den på ett bord.

No Comments

    Leave a Reply