Mums för den torra vinterhuden!

IMG_3589
IMG_3590
Kommer ni ihåg när jag skrev om hudvården från REN Skincare? Jag älskar fortfarande dom produkterna och använder dom nästan varje dag. Ja, jag är lite slarvig ibland. Jag önskar att jag var mer noggrann och använde dom varje dag för huden känns så mycket bättre efter!

Hur som helst. REN har ganska tråkiga förpackningar tycker jag, tills jag såg den här serien. Så himla fin design! Typiskt mig att falla för utsidan, haha. Men i detta fall så är faktiskt insidan minst lika fantastisk 😉

Moroccan Rose Gold Glow Perfect Dry Oil är en olja som har framställts av 100% naturliga ämnen. Marockansk arganolja och rosenolja från Damascenerrosor. Den kommer i sprayflaska och går att använda både på kropp och hår (torra toppar). Den är SÅ härlig nu när man (läs: jag) är en torris på vintern. Huden får en fräsch lyster och känns jätte-len! 🙂 Jag var först lite skeptisk mot doften då jag normalt inte gillar rosdoft, men den här är helt ok. Doften påminner mig om turkiskt hamam, haha 🙂 Pris: 475kr

Sen har vi Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish som är en kroppsskrubb gjord på rörsocker. Den exfolierar och mjukgör med oliv- och mandelolja. Kostar 455kr

 

  1. Jag har också extremt torr hud och svårt att hitta tillräckliga produkter. Om man använder serum, ögoncreme och nattcreme. När tror du det är bäst att ta olja då före den vanliga rutinen, eller efter? Jag tänker så att serumet och det andra gör någon nytta? Eller är det bäst att köra antingen olja eller serum? Jag tycker inte det räcker för mig.
    Med vänlig hälsning Camilla

    1. Just den här oljan skulle jag nog inte använda i ansiktet, den är nog mest avsedd för kroppen tror jag. Men har du väldigt torra partier så kan du ju testa att smörja in med olja på just problemområden. Jag skulle nog i så fall applicera oljan efter rengöring på kvällen och sova med det under natten. Sedan tvätta ansiktet på morgonen och köra serum + dagkräm (alternativt nattkräm även på dagen då den är fetare). Hoppas det var till någon hjälp! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..