Meny
EVENTS / PRESSVISNING

#dbexpo16

Hej vänner! Idag har det varit tyst här, jag har nämligen varit på ett event/en mässa hela dagen. Tidningen Daisy Beauty höll föra andra året Sveriges största mässa för skönhetsbloggare och journalister. Det har varit så jäkla kul och jag har träffat så många härliga tjejer som är skönhetsnördar, precis som jag och såklart alla utställare på mässan. Det var så kul att få ett ansikte på alla man mailar med, få se nya märken, se mer av alla nyheter osv. Jag tänkte att jag ska berätta allt för er imorgon och visa en massa bilder. Just nu är jag så trött att ögonen nästan går i kors. Jag och ett gäng härliga tjejer avslutade kvällen på Skandic med ett glas vin och jag hade siktet inställt på att köpa en pizza på vägen hem. Tror ni att pizzerian hade öppet? NEJ! så det är en hungrig Isabelle som går och lägger sig nu. Vi hörs mer imorgon, godnatt! :-)

 

No Comments

    Leave a Reply