Meny
EVENTS / ISABELLE GILLAR / NYA PRODUKTER / PRESSVISNING

Daisy Beauty expo 2016 del 1

Godmorgon på er! Det var sååå skönt att få sova ut imorse. För er som har missat det så spenderade jag gårdagen i Tändstickspalatsets vackra lokaler här i Stockholm där Daisy Beauty höll Sveriges största event för skönhetsredaktörer och beautybloggare.

Dagens började med att det bjöds det på frukost och sedan fick vi kika runt i alla montrar där 32 märken visade upp sina produkter. Under dagen så hade man även chans att vara med på olika föreläsningar och jag skrev upp mig på flera. Dessvärre så missade jag också flera :-( Tiden gick så fort eftersom man hade så kul och jag hade ingen koll på klockan, så det är mitt eget fel! Så typiskt för jag hade verkligen velat lyssna på några. Men men, det får bli en annan gång förhoppningsvis :-)

Det fanns så mycket att se, testa, prata om och människor att träffa så när jag satte mig ner kl 17 så höll jag på somna. Ändå så var vi några tjejer som tog oss vidare och tog ett glas vin innan jag rullade hemåt runt 21.

Det var kul att få träffa alla, både utställare och alla härliga tjejer som var med. Tusen tack till Kicki och teamet på Daisy Beauty för att jag fick komma! ♥

Jag insåg att jag har sååå mycket bilder att jag kommer få dela upp det. Så här kommer första omgången :-)

DBexpo16_lorealroom2DBexpo16_lorealroom3DBexpo16_lorealdecorationsDBexpo16_annakarinlorealDBexpo16_lorealcupDBexpo16_lorealnaglarL’Oréal hade en helt fantastisk fin “monter” (det var ett rum) där deras nya produkter låg vackert uppdukade tillsammans med maccarons, cupcakes, maränger, glitter.. you name it. Det var så fint! Sara fick sina naglar lackade med de nya lacken, coola flaskor va? :-) Den gröna ser lite ut som en handgranat, haha!

DBexpo16_diornailDBexpo16_diorspringDBexpo16_diorperfumeDBexpo16_diorDBexpo16_diorroomDiors “monter” fick vi se den nya vårkollektionen med härliga pasteller. Jag fastnade för deras contour och highlightkit men även 2 nya highlighters som var helt fantastiska!! Dom hade inget glitter i sig utan enbart skimmer som nästan var krämigt. Jag fick hoppa upp i sminkstolen och blev sminkad av en jättesöt tjej. Eller sminkad, hon bättrade på det jag redan hade :-) Väldigt intressant att bli sminkad av någon annan, det kan vara sån himla skillnad på hur man gör vissa moment.

DBexpo16_isabelleannakarinlindaEn bild på mig och finaste tjejerna Anna-Karin och Linda får avsluta detta inlägg. Nu ska jag bege mig ut i snön och hämta ett paket.

Vi hörs lite senare så ska jag visa er resten av bilderna och självklart berätta mer om alla produkter ♥

2 Comments

Leave a Reply