Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Daisy Beauty expo 2016 del 2

Vi fortsätter med lite bilder från Daisy Beauty Expo, del 1 hittar du här.DBecpo16_ccsDBexpo16_handkrämVi fick göra egen handkräm med CCS. En kemist på plats kokade handkrämen och sedan fick vi doftsätta och fylla vår egen burk. Superkul! :-D På bilderna ser ni Linda och Anna-Karin som är i full gång att dofta och blanda.DBexpo16_artdecoDBexpo16_artdeco2Hos Artdeco hade våren kommit och vi fick bland annat skapa vår egen ögonskuggspalett :-)DBexpo16_annakarinDBexpo16_ghd1DBexpo16_ghdDBexpo16_annakarinföreefterIMG_5950Inne hos GHD fastnade jag och Anna-Karin jättelänge. Vi fick prova en ny produkt som gör håret superglansigt. Se före och efterbilder på A-K’s hår! Helt galet. Själv fick jag vackra lockar, fick tyvärr ingen bra bild på slutresultatet.DBexpo16_björnaxenBjörn Axén var också på plats. Tyvärr missade jag deras föreläsning/visning men jag hörde rykten om att dom ska starta en egen sminkutbildning, kul! :-)DBexpo16_maxfactorEn annan kul (och lite oväntad) nyhet är att Max Factor nu släpper en kollektion med glasögon. Snygga pilotbrillor va? :-DDBexpo16_maybellineDBexpo16_maybelline2Maybelline kommer också med härliga nyheter. En mascara som jag är nyfiken på att testa och dessutom kommer det en ny The Nudes palett i nya färger. Ska självklart visa er mer av detta! :-)DBexpo16_eucerinEucerin visade upp hudvård för alla segment. Jag blev nyfiken på deras serie Ultra Sensitive, jag har ju ganska känslig hy.

Det var nog de flesta bilder jag hade från eventet. Det var många montrar som jag glömde fotografera men jag fick med mig en hel del produkter hem så jag ska visa er mer inom kort :-)

No Comments

    Leave a Reply