Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER / ÖGON

The Blushed Nudes

The_blushed_nudes_maybellinemaybelline_the_blushed_nudes_palettemaybelline_swatchesEfter succén med The Nudes paletten så släpper nu Maybelline en The Blushed Nudes palett. Maybelline sa själva på Daisy Beauty expo att dom aldrig tidigare har lyckats göra en så populär palett som The Nudes, det är också därför man har valt att göra en uppföljare. Jag äger faktiskt inte den föregående även om ja har hört mycket om den och sett den i flertals bloggar.

Jag tycker att skuggorna har helt okej pigment men dom är ganska så smuliga. Man får vara noga med att slå av penseln innan man applicerar skuggan på locket, annars är chansen att den faller ner under ögat. Annars en trevlig palett där du får många användbara färger för en relativt billig peng.

Kostar 169 kr och kommer ut i butik under vecka 5.

2 Comments

 • Discoduckan
  14 January, 2016 at 11:05

  Åh, den här faller mig i smaken!

  Reply
  • isastar
   14 January, 2016 at 12:20

   Ja, visst är den fin! Verkligen användbara färger för alla möjliga åldrar :-)

   Reply

Leave a Reply