Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / NYA PRODUKTER

Nude Magique Cushion

loreal-nude-cushionloreal-nudemagiqueloreal-nudecushionHar ni hängt med den senaste skönhetstrenden? Cushion är det senaste inom foundations och konceptet kommer ursprungligen från Asien. Det är alltså en flytande foundation i en dosa, kort och gott. L’Oréal är dock inte först med att haka på denna trend utan många andra märken på den nordiska marknaden har redan sina varianter. Förresten. Ni andra som växte upp under 90-talet. Polly Pocket känsla på denna? haha! ;-)

I dosan så ligger det en svamp som är antibakteriell. Tanken är att du ska dutta på din foundation. Eftersom svampen ger ifrån sig en viss mängd beroende på hur hårt du trycker så kan du själv styra hur lätt eller täckande du vill ha din foundation.

Kommer i (endast) 4 nyanser och kostar 199kr st.

En intressant fråga som ställdes på Daisy Beauty Expo; Varför har L’Oréal i Europa inga foundations för riktigt mörkhyade? Deras svar var att mörkhyade oftast väljer andra märken. De gånger som L’Oréal väl har tagit fram mörkare foundations så har dom inte sålt så bra, därför väljer man att istället ge plats åt ljusare foundations.

Man lär sig något nytt varje dag! Frågan är: hiss eller diss?

1 Comment

  • Ida
    15 January, 2016 at 07:14

    Har du testat och vad tyckte du? Vill se bild

    Reply

Leave a Reply