Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

Mascara-test! 3 nya mascaror på marknaden

mascarorDaisy Beauty Expo så presenterades nya mascaror hos Max Factor, L’Oréal och Maybelline. Alla tre släpps nu i dagarna så därför tänkte jag göra ett test för att se vilken jag gillar bäst. :-)

Huruvida man gillar en mascara brukar vara helt olika från person till person. Jag ger dig mina personliga åsikter och vill tillägga att mina fransar är inne i en “dålig period” och väldigt korta just nu. Effekten kanske blir annorlunda för dig, vem vet :-)

maxfactor-voluptuousMax Factor  – Voluptuous False Lash Effect har en sk. helixformad borste vilket betyder att den har strån i olika längder i en snurrad form. Detta för att den ska fånga upp alla fransar och ge dem en perfekt mängd med färg. Längst ut så hittar man en booster-topp som ska hjälpa till att nå de allra kortaste fransarna.

maxfactor-voluptous-false-lash-effectVad tycker jag? Mitt första intryck av den här mascaran är att borsten är väldigt stor. Det kanske är lite svårt att få den uppfattningen på bild men den är betydligt större än många andra borstar. Den separerar jättefint och bygger på längden. Den ger inte supervolym och det är nästan omöjligt att lägga på för mycket så att den klumpar sig. Sitter väldigt bra och håller formen. Jag gillar den här mascaran! :-)

– – – – – – – –

loreal-falselashsculptL’Oréal – False Lash Sculpt har en borste som ska hjälpa till att skulptera och ge tre effekter; skapa en fylligare franslinje, bygga upp en jämn volym och ge fransarna en solfjädereffekt. Pris: 169kr

loreal-false-lash-sculptVad tycker jag? Jag gillar faktiskt inte alls om den här borsten. Det känns inte som att den borstar igenom mina fransar utan bara smetar på mascaran. Den ger väldigt mycket volym men klumpar också ihop fransarna – jag får kämpa en hel del för att få isär dom! Nej, den här mascaran gillade jag inte, så den får tummen ner från mig :-(

– – – – – – – –

maybelline-thefalsiesMaybelline – The falsies Push Up Drama ska ge ett dramatiskt lyft och lösögonfranseffekt. Borsten har koppformade piggar som ska ge maximal effekt. Ska ge både volym och längd samtidigt som fransarna separeras. Kostar 149kr.

maybelline-the-falsies-push-up-dramaVad tycker jag? Den är okej men inte mer än så. Jag gillar inte att den klumpar ihop fransarna och den håller inte formen så bra under dagen heller. Jag vet dock att Kicki Norman på Daisy Beauty gillar denna mascara då hon gillar mascaror som ger fylliga fransar. Som sagt, smaken är som baken när det kommer till mascaror! :-)

– – – – – – – –

Sååå, vilken mascara vann mitt lilla test? *trumvirvel* Det gjorde Max Factor  – Voluptuous False Lash Effect!

No Comments

    Leave a Reply