Meny
ANSIKTE & BASPRODUKTER / FRÅGOR & SVAR / ÖVRIGT / PERSONLIGT & VARDAGSLIV

10 saker du förmodligen inte visste om mig!

isabelle-engqvistEn gammal bild från förra sommaren då jag var blondin (och brun). Börjar ledsna på mitt mörka hår och kommer ljusa upp det lite mer inom kort. 

1. Jag är ALLTID i tid. Jag kommer hellre 30 min tidigt än 5 min sent när jag har en avtalad tid. Är jag inte i tid så beror det på andra faktorer, så som att tåget/bussen var försenad osv.

2. Jag kan sova hur länge som helst om ingen/inget väcker mig. Jag somnar typ inom 5 min efter att jag har lagt mitt huvud på kudden. Jag kan däremot vakna av minsta lilla ljud, dock somnar jag snabbt om igen :-)

3. Jag är dålig på att rengöra mina egna sminkpenslar. Jag vet att jag borde göra det oftare och säger gärna åt andra att dom borde tvätta sina… men jag är lite lat, hehehe. Jag tvättar dom ca 1-2 ggr i månaden.

4. Det finns 2 anledningar till varför jag inte har börjat med youtube (även om jag skulle vilja) det första är min röst. Varför låter inte min röst som i mitt eget huvud, då hade det låtit mycket bättre, haha! ..och det andra är min näsa. Jag avskyr min näsa och har alltid gjort. På foto kan jag välja vinklar och ljus men på video går det inte. Har velat operera min näsa sen jag var tonåring men är samtidigt lite för feg.

5. Jag kan påbörja något (t.ex. blogga) men under tiden komma på att jag måste göra en annan grej (t.ex. dammtorka lägenheten) och börjar med det istället. Sen glömmer jag helt bort att jag höll på att blogga och börjar laga mat istället. Ibland kan jag göra flera saker innan jag kommer på att jag faktiskt började med något helt annat.

6. Jag har IBS (irritable bowel syndrome) och väldigt ofta problem med magen. Det påverkar mig väldigt mycket till och från och jag måste tänka på vad jag äter eller dricker. Jobbigt :-(

7. Jag gillar att ha ordning och reda. Jag har aldrig varit en person som har mina saker och kläder huller om buller. Min pojkvän är ännu mer ordningssam än mig så det påverkar mig en hel del. Nu är jag ännu mer noggrann än vad jag var innan vi träffades :-P

8. När jag var riktigt liten så trodde jag att man pratade engelska i Stockholm. Jag kommer från Sundsvall och trodde liksom att Sverige var hela världen.

9. Jag har inte varit hos tandläkaren sen ja var typ 19 år. Med tanke på att jag fyller 27 nästa månad så kanske det vore på sin tid att gå dit. Jag har inte tagit tag i det eftersom jag aldrig har haft hål eller problem med mina tänder.. och för att det är dyrt, haha!

10. Jag har alltid haft en bra hy. Jag får sällan finnar och får ofta komplimanger för min “persiko-hy” som gör mig väldigt glad :-) Däremot har jag ingen hemlighet att dela med mig av, tyvärr, det är nog mest genetiskt.

8 Comments

 • Ellenor
  16 January, 2016 at 16:54

  Kul att läsa! Däremot har du inget fel på din näsa, hur fin som helst!!

  Reply
  • isastar
   16 January, 2016 at 17:14

   Tack! som sagt har jag mina vinklar som funkar på bild. Men oftast så stör man sig väl mest själv medan andra inte tänker på det! Kram

   Reply
 • Anna
  17 January, 2016 at 22:44

  Men du som är så himla fin och duktig :) Jag skulle gärna följa dig på Youtube. Kram

  Reply
  • isastar
   18 January, 2016 at 07:11

   Åh, tack <3 en vacker dag kanske, hehe! Kram

   Reply
 • Martha
  18 January, 2016 at 19:33

  Du är en väldigt vacker tjej, låt inte tankar om utseendet hindra dig från att göra det du önskar!

  Reply
  • isastar
   19 January, 2016 at 09:45

   tack <3

   Reply
 • Sofia
  19 January, 2016 at 15:16

  Vaa är du tokig du har ju en superfin näsa och ljuvlig stämma =D Kram från en som hör och ser dig varje dag. #stalkeralert ;)

  Reply
  • isastar
   19 January, 2016 at 22:41

   Haha, tack fina :-*

   Reply

Leave a Reply