Meny
NAGLAR / NYA PRODUKTER

Äntligen ett nagellack som sitter i en vecka!!

lackryl1veckaAlltså, kanske inte den charmigaste bilden men jag är helt fascinerad över detta nagellack! Idag har detta lack suttit på mina naglar i 7 (!!) dagar och det är fortfarande lika glansigt och det har inte släppt/skavts av nånstans. Jag har aldrig hittat något lack förut som sitter så bra. Det spelar ingen roll om jag har baslack och topplack, det släpper alltid för mig! Ni vet att jag har skrivit om gel-lacker tidigare, dom sitter i ca 3-5 dagar för mig men inte längre än så.

Och vad är det för lack undrar ni?? Lackryl heter det och det är (som man kan gissa på namnet) ett akryl-lack från L.Y.X cosmetics! Det första i världen faktiskt, och dessutom svenskt! Jag träffade tjejerna bakom detta märke när jag var på Daisy Beauty Expo och dom berättade att dom har jobbat i fler år för att få fram denna produkt.

Akrylmolekylerna i detta lack är större och tyngre vilket gör att dom är allergivänliga. Man behöver inget bas- eller topplack utan du penslar på lacket som ett vanligt nagellack och sedan härdar du i LED-lampa i 1 minut per lager. Färgerna är väldigt täckande så man behöver bara 1-2 lager för att uppnå full täckning. Det blir ingen kladdig yta som med gel-lack och nageln under gulnar inte. Ytan blir hård, slitstark och superglansig.

För att ta bort lacket så använder man nagelolja eller Lackryls remover som medföljer när man köper ett startpaket (man kan köpa ett set med eller utan lampa). Olja in naglarna och rulla sedan lite folie runt fingrarna så släpper lacket efter några minuter. Jag behövde dock inte använda folie utan kunde dock dra av det, precis som det brukar bli med gel-lac.

Har redan insett att jag kommer behöva köpa fler färger!! Jag vill ha Pale Rose och Nude Dude :-) Finns att köpa på bl.a. LYKO.se

7 Comments

 • Jeanette
  17 January, 2016 at 18:49

  Najs! Ja man är ju inte direkt bortskämd med nagellack som håller länge…

  Reply
  • isastar
   18 January, 2016 at 10:26

   Hehe, samma här! :-P

   Reply
 • Pernilla
  29 January, 2016 at 23:22

  Så bra! Vilken färg har du på milden?

  Reply
  • isastar
   30 January, 2016 at 16:59

   Jag tror att de va “nude dude” men jag är inte helt hundra för jag beställde hem den och tycker att den ser lite mörkare ut!

   Reply
 • Pernilla
  29 January, 2016 at 23:22

  Bilden ska det så så klart :)

  Reply
 • Sandra
  22 September, 2016 at 16:11

  Färgen på bilden är såå fin! Vet du vilken färg det är? Läste i kommentarerna att du var osäker på om det var Nude Dude.

  Reply
  • isastar
   22 September, 2016 at 16:48

   Det är Nude Dude! Min favorit idag är French Pink, den är lite mer ljusrosa medan Nude Dude är mer beige :-)

   Reply

Leave a Reply