Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NYA PRODUKTER

The Body Shop – CHANGE

IMG_6728 IMG_6732 IMG_6737 IMG_6738The Body Shops klassiska Hemp Hand Protector minns jag att jag såg första gången när jag var runt 13 år. Den har alltså hängt med ett bra tag. Det är en av TBS bästsäljande produkt och dom har räknat ut att det säljs en var 9:e sekund, galet!

Den 9 februari så släpps en ny limited edition förpackning av denna handkräm och det är den kända gatukonstnären EINE som ligger bakom designen. Budskapet bakom designen står för förändring (change) som stämmer överens med TBS målsättning att göra positiv skillnad i människors liv, över hela världen.

För varje såld limited edition tub så går 20kr till The Body Shop Foundation, en välgörenhetsstiftelse som drivs av TBS. När du köper en tub har du möjlighet i butiken att välja vilken hjälp din donation ska gå till. Bra va? :-)

Krämen är otroligt fet och räddar även de torraste händer, tycker jag. Den går inte in i huden så jättesnabbt eftersom den är så pass fet men har man riktigt torra händer så vill man ha en kräm som ger mycket fukt.

Pris 130kr Donation: 20kr

No Comments

    Leave a Reply