Meny
ISABELLE GILLAR / ISABELLE TIPSAR / NAGLAR / NYA PRODUKTER

LYX Lackryl

IMG_6709 IMG_6712I kittet så ingår ett putsblock, ett nagellack, en remover, nagelolja, nagelpinne och en borste. IMG_6715IMG_6714Börja med putsblocket och rugga upp ytan på nageln, det kommer göra att nagellacket fäster bättre.  IMG_6717Ta sedan nagelborsten och borsta bort “dammet” :-) IMG_6721Måla ett lager med Lackryl-lack. Det är viktigt att man inte målar på nagelbanden!IMG_6724Härda i LED-lampa i 60sek. Applicera ett till lager lack och härda igen, sen är det klart! :-)
 

Jag berättade ju om Lackryl, ett nytt typ av nagellack från LYX cosmetics. Jag tog bort det ljusa som dom gjorde på mässan och la istället på ett rött lack som heter Eternal. Det är mörkrött med lite skimmer i och superfint. Nu har jag haft det i 4 dagar och det ser likadant ut som första dagen! Jag ääälskar verkligen dessa lack! Som sagt, behöver köpa fler färger :-D

ps. min LED-lampa kommer inte från LYX utan den hade jag hemma redan. Det går att köpa separat LED-lampa från LYX om man inte har en sån :-)

4 Comments

 • Camilla
  21 January, 2016 at 21:59

  Hej. Va kul att läsa om lackryl. Jag har själv varit sugen på att testa. Har du testat depends gellack det som blev förbjudet? Det är depend jag kör med och undrar om dessa lack gör nageln lika hård? Om lacken täcker bra? Jag har väldigt vit fri kant på min nagel. Vill du snälla svara till min mail så jag inte missar svaret

  Reply
  • isastar
   21 January, 2016 at 22:21

   Hej Camilla, jag svarar dig både här och på mail så kan även andra som undrar också se mitt svar :-) Jag har testat Depends gellacker men det sved så mycket i mina naglar när jag använde dom så när förbudet kom så slutade jag använda dom helt. Med lackryl blir nageln hård, nästan lite hårdare än med gellack tycker jag. Dom täcker väldigt bra! Vissa färger behöver man bara 1 lager av medan 2 lager är max för vad du behöver för full täckning :-) Jag är supernöjd och kommer definitivt köpa fler färger!

   Reply
 • Emma S
  28 February, 2016 at 22:23

  Hej! Hur tar man bort det och är det smidigt?
  Mvh Emma

  Reply
  • isastar
   29 February, 2016 at 09:48

   Alltså, mitt har typ släppt lite i kanterna efter en vecka och då har jag kunnat dra av det. Dock är det väl kanske inte att rekommendera i längden eftersom det sliter på naglarna. Det finns en remover just för dessa lack. Du häller remover på en bomullspad och sen virar du den runt fingret, sen tar du lite alluminumfolie och virar det ovanpå. Sen väntar du ett par minuter och så kan du skrapa bort lacket för det liksom luckras upp :-)

   Reply

Leave a Reply