ANNONS

LYX Lackryl

/
IMG_6709
IMG_6712
I kittet så ingår ett putsblock, ett nagellack, en remover, nagelolja, nagelpinne och en borste.
IMG_6715
IMG_6714
Börja med putsblocket och rugga upp ytan på nageln, det kommer göra att nagellacket fäster bättre. 
IMG_6717
Ta sedan nagelborsten och borsta bort ”dammet” 🙂
IMG_6721
Måla ett lager med Lackryl-lack. Det är viktigt att man inte målar på nagelbanden!
IMG_6724
Härda i LED-lampa i 60sek. Applicera ett till lager lack och härda igen, sen är det klart! 🙂
 

Jag berättade ju om Lackryl, ett nytt typ av nagellack från LYX cosmetics. Jag tog bort det ljusa som dom gjorde på mässan och la istället på ett rött lack som heter Eternal. Det är mörkrött med lite skimmer i och superfint. Nu har jag haft det i 4 dagar och det ser likadant ut som första dagen! Jag ääälskar verkligen dessa lack! Som sagt, behöver köpa fler färger 😀

ps. min LED-lampa kommer inte från LYX utan den hade jag hemma redan. Det går att köpa separat LED-lampa från LYX om man inte har en sån 🙂

4
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00