LYX Lackryl

IMG_6709
IMG_6712
I kittet så ingår ett putsblock, ett nagellack, en remover, nagelolja, nagelpinne och en borste.
IMG_6715
IMG_6714
Börja med putsblocket och rugga upp ytan på nageln, det kommer göra att nagellacket fäster bättre. 
IMG_6717
Ta sedan nagelborsten och borsta bort ”dammet” 🙂
IMG_6721
Måla ett lager med Lackryl-lack. Det är viktigt att man inte målar på nagelbanden!
IMG_6724
Härda i LED-lampa i 60sek. Applicera ett till lager lack och härda igen, sen är det klart! 🙂
 

Jag berättade ju om Lackryl, ett nytt typ av nagellack från LYX cosmetics. Jag tog bort det ljusa som dom gjorde på mässan och la istället på ett rött lack som heter Eternal. Det är mörkrött med lite skimmer i och superfint. Nu har jag haft det i 4 dagar och det ser likadant ut som första dagen! Jag ääälskar verkligen dessa lack! Som sagt, behöver köpa fler färger 😀

ps. min LED-lampa kommer inte från LYX utan den hade jag hemma redan. Det går att köpa separat LED-lampa från LYX om man inte har en sån 🙂

 1. Emma S skriver:

  Hej! Hur tar man bort det och är det smidigt?
  Mvh Emma

  1. isastar skriver:

   Alltså, mitt har typ släppt lite i kanterna efter en vecka och då har jag kunnat dra av det. Dock är det väl kanske inte att rekommendera i längden eftersom det sliter på naglarna. Det finns en remover just för dessa lack. Du häller remover på en bomullspad och sen virar du den runt fingret, sen tar du lite alluminumfolie och virar det ovanpå. Sen väntar du ett par minuter och så kan du skrapa bort lacket för det liksom luckras upp 🙂

 2. Camilla skriver:

  Hej. Va kul att läsa om lackryl. Jag har själv varit sugen på att testa. Har du testat depends gellack det som blev förbjudet? Det är depend jag kör med och undrar om dessa lack gör nageln lika hård? Om lacken täcker bra? Jag har väldigt vit fri kant på min nagel. Vill du snälla svara till min mail så jag inte missar svaret

  1. isastar skriver:

   Hej Camilla, jag svarar dig både här och på mail så kan även andra som undrar också se mitt svar 🙂 Jag har testat Depends gellacker men det sved så mycket i mina naglar när jag använde dom så när förbudet kom så slutade jag använda dom helt. Med lackryl blir nageln hård, nästan lite hårdare än med gellack tycker jag. Dom täcker väldigt bra! Vissa färger behöver man bara 1 lager av medan 2 lager är max för vad du behöver för full täckning 🙂 Jag är supernöjd och kommer definitivt köpa fler färger!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..