Meny
EVENTS / PRESSVISNING

Smygtitt på Sephoras vårnyheter!

vass-pr-sephoraIgår bjöd tjejerna på VASS PR in till ett härligt event med Sephora. Det bjöds på bubbel och sötsaker medan vi bloggare och journalister fick mingla runt och klämma och känna på alla vårnyheter som inom kort kommer lanseras på Sephora. Förutom Sephoras egna märke så var även representater för bl.a. Too Faced, Benefit, Guerlain, Marc Jacobs Beauty, Make Up For Ever, Kat Von D och NARS på plats.

Här kommer en bildbomb!IMG_6789 IMG_6804 IMG_6813 IMG_6819Too Faced släpper nu bl.a. en rougepalett, hur söt?! En ny highlighter som är något mörkare än den tidigare varianten, såå fin! Mr.Right, en syntetborste som du kan använda för allt möjligt som foundation, puder eller contouring. Dessutom kommer det en ny chokladpalett och ja, den luktar lika gott som de tidigare chokladpaletterna. Mums!IMG_6832 IMG_6837 IMG_6840Sephoras egna märke släpper 105 (!!) nya ögonskuggor. Formulan ska nu vara ännu bättre men dom behåller samma pris. Tidigare har jag tyckt att Sephoras skuggor har varit sådär i pigmenteringen men nu när jag swatchade ett par av dom nya blev ja faktiskt lite imponerad!IMG_6860 IMG_6867 IMG_6872Guerlain har ju SÅ fina förpackningar. Jag har faktiskt aldrig provat Guerlains produkter tidigare (men suktat!) och blev inte mindre sugen nu när jag såg alla fina läppstift och nagellack!IMG_6848 IMG_6850Benefit släpper en produkt som heter HOOLA, en bronzing för kroppen. Man applicerar lite produkt och sedan använder man en svamp som sitter i locket på tuben för att fördela ut färgen, på så sätt slipper du linjer och ojämnheter. Färgen går bort när du duschar så det är mer en kul grej om du vill känna dig lite brun för en festkväll eller så :-)IMG_6883 IMG_6886 IMG_6890IMG_6893 IMG_6894 IMG_6898Kat Von D Beautys super-concealer som täcker ALLT!IMG_6902Lite blandade bilder från övervåningen där bl.a. NARS visade upp två nya skuggor, varav den ena är den här mintgröna ovan. Huur fin?! Antonia köpte den i USA när hon var där i helgen så jag hade minsann sett den på snapchat. Och ja, den var minst lika underbar i verkligheten!

Tusen tack till Vass Pr och Sephora för att jag fick komma! ♥

4 Comments

 • Ebba
  21 January, 2016 at 10:46

  Hoola bronzer finns ju redan, så de utökar nog den kollektionen :)

  Reply
  • isastar
   21 January, 2016 at 11:41

   Jaha! Det hade jag ingen koll på, jag tyckte hon sa att den var ny. Tack för info :-D

   Reply
 • Discoduckan
  21 January, 2016 at 16:26

  Allt som bronzar, om så bara för en kväll, är av intresse. Hoola blir jag nyfiken på.

  Reply
  • isastar
   21 January, 2016 at 17:55

   Ja, härligt att inte behöva känna sig så blek :-D

   Reply

Leave a Reply