Dagens sminkning: Mint Green

24jan3
24jan
24jan5
24jan2
24jan6
24jan4
Alltså, om ni bara visste hur allt gick emot mig när jag skulle ta dessa bilder. Det kanske inte syns men jag höll på att bli galen! Som grädde på moset så klämde jag mitt lillfinger i kamerastativet (hur lyckas man ens med det?!) så det började blöda. Fick hålla masken för att inte tårar skulle börja rinna.. inte helt optimalt med en sån här sminkning!

Nog med gnäll och till något helt annat. Jag fyller år väldigt snart, den 11 februari närmare bestämt och i födelsedagspresent så önskar jag mig en GoPro kamera! Jag har spanat lite på den nya Hero4 silver som verkar superbra. Och varför vill jag ha en sån tänker ni? Joo, för att jag vill börja filma! 🙂 Bland annat så ska jag åka till en av världens största skönhetsmässor i mars och då tänkte jag att det kunde vara kul att filma och visa er, eller vad tycker ni? 😀

– – – – – – – – –

Face:

Elizabeth Arden, Flawless Finish Perfectly Nude foundation

Makiash, loose powder

Zuii Organics, Blush Melon

Motives Cosmetics, contour palette

Dior, Diorskin Nude Air Glowing Gardens

.Färg concealer mint green

NYX, tame & frame brow pomade

Eyes:

NYX, HD eyeshadow base

Eleven, 180 color palette

.Färg Eye pencil black

Sweedlashes, Gabbi

Lips:

Emite Make Up, Pure Lipstick Hone

LOADING..